• Lys upp med gult

  Låt oss presentera vårens it-färg som kommer lysa upp hela din vardag. Gult är färgen som fullkomligt kommer att explodera i butik under våren. Från mjukaste vaniljgult till solsprakande gyllengul, det är bara att välja det du passar bäst i.

 • Kostym & randigt

  Även om kostymen alltid kommer att vara en viktig del i garderoben så har den nu kommit med en skräddad look som känns mjukare och kvinnligare. Välpolerat, elegant och extra trendigt i vår om du väljer en i maffiga blockränder!

 • Djurmönster

  Höstens hetaste trend planerar inte att försvinna, så se till att skaffa den där leopardkjolen eller kappan när den fortfarande finns i lager! Eftersom det är en trend som kommer stanna så har vi gott om tid på oss att använda våra djurmönstrade plagg. 

 • Alltid rätt med denim

  Blir det någonsin otrendigt med jeansplagg? Nu är 2000-talets blekta denim och franskantat tillbaka. Satsa på avklippta jeans, stentvättad denim eller en klassisk jeansjacka för att hålla dig trendig både i vår och sommar!

 • Mönsterkrock

  Inför våren får man vässa sina stylingfärdigheter rejält! En stor trend är att kombinera olika mönster med varandra. För att få en sån här look att funka så får man antingen färgmatcha eller så krockstylar man helt och bryter av. Roligt!

 • Det blommar

  Sommarens absolut viktigaste mönster är blommigt – i alla dess former! Vi ser allt från moderna och grafiska blommönster till retrodoftande och interiörinspirerande blommor som fungerar superbra på en kavaj, klänning eller byxa.