• En mjukare höst

  Omfamna hösten i en stickad kofta. Låt den ersätta kavajen för en lite mjukare och varmare outfit. En bra investering denna höst och vinter är också en jacka eller kappa i teddy eller fuskpäls. Trendigt, avslappnat ­– och garanterat mjukt.

 • Lager på lager

  Klänningen hör till säsongens nyckelplagg och kommer i både dressad stil och mer lösa modeller med snyggt fall. Det nya är den höstiga och varma färgpaletten och att du gärna kan kombinera den med en byxa för en snygg och bekväm look.

 • Stilren från topp till tå

  Bootsen tar ett rejält kliv framåt i höst och vi ser dem med såväl sylvass som bekvämt bred klack. Oavsett modell kan du matcha med kostym eller dräkt för en powerlook och med säsongens svepande klänningar för en mer avslappnad stil.

 • De nya detaljerna

  På mönsterfronten ser vi mycket rutor, leopard, ormskinn och det nya kedjetemat som dyker upp på allt från svala blusar till feminina klänningar. Färgskalan är klassiskt höstig i senapsgult, orange, brunt och kompletteras med oväntad metallic

 • Byxor med karaktär

  Som alltid är passform och komfort i fokus för våra byx- och jeanskollektioner. Men i höst har vi adderat spännande detaljer, mönster och material, som revärer, djurprints, rutor och säsongens stora comeback i form av mjukaste manchester.

 • Coola kontraster

  En av säsongens smartaste investeringar är skinnkjolen – som vi väljer att göra i skinnimitation. För spännande kontraster kan du kombinera den med någon av höstens feminina blusar. Eller varför inte med en stickad topp i klassiskt djurprint?