• Leopard & leopard…

  Bland alla djurprint just nu är det fortfarande leoparden som dominerar. Vi ser det på allt. Blusar, stickat, halsdukar, scarves men även ytterplagg och skor. Matcha med fina enfärgade pälsdetaljer och gör dig redo för en kaxig höst.

 • Svart & vitt…

  … är alltid lika rätt. Klassiskt, grafiskt, randigt, rutigt med fina detaljer. Passar fint till höstens alla färger, exempelvis plommon, senap, rost eller rosa. Svart och vitt ger dig oändliga kombinationer och är den perfekta basen i garderoben.

 • Siden & sammet…

  … känns nytt i höst. Blanka fina ytor med en sidenkänsla blir en fin kontrast till den mjuka och lyxiga sammeten. Vinrött, lila, grått eller svart matchar fint till höstens alla vackra blommönster. Känn dig extra välklädd i sammet i höst.

 • Rutor & ränder…

  … men framförallt rutor i alla slags bruna eller gråa toner eller i klassiskt svart och vitt. Mixa rutor med rutor om du vågar eller matcha med blommiga blusar och stickade toppar och du är redo för hösten som snart är här.

 • Nytt på Lindri!

  Loafers, pumps, boots… skor har blivit en allt viktigare accessoar. Därför känns det helt rätt att vi lanserar skor från flera av våra varumärken som Micha, Soulmate med flera. Skor som matchar med färger i våra kollektioner förhöjer din look.

 • Höststickat…

  Mjukstarta hösten med stickat. Aldrig någonsin har det funnits så mycket stickat att välja mellan! Finstickat, grovstickat med fina effekter och detaljer. Mössor, halsdukar, jumprar, cardigans och härliga långkoftor.